Giv et bidrag

Cafeen er afhængig af støtte fra fonde, legater, virksomheder og private donorer for at kunne eksistere. Der er flere muligheder for at kunne give et bidrag, og vi er glade for både store og små beløb. Alle bidrag er en uvurderlig støtte i vores arbejde for at hjælpe og støtte cafeens brugere.

GIV ET ONLINE BIDRAG NU

Du kan give et valgfrit online bidrag her og nu. Det gør du ved at klikke på knappen “Giv et bidrag” og udfylde formularen hos Nem Tilmeld. Du kan betale med betalingkort eller mobilepay. Hvis du har nogle særlige ønsker til, hvad pengene skal bruges til, vil vi bede dig oplyse det i feltet “kommentar”.

INDBETAL DIT BIDRAG VIA NETBANK

Du kan også indbetale et bidrag via netbank til vores konto i Sparekassen Kronjylland, Randers, Reg. nr. 6187 Konto nr. 0000053678. Har du nogle særlige ønsker til hvad pengene skal bruges til, vil vi bede dig oplyse teksten “bidrag” og evt. “formål” i betalingsteksten.

BLIV MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN

En tredje måde at støtte Cafe Rusfri på er, at oprette et personligt medlemsskab i cafeens støtteforening, Cafe Rusfri’s Venner. Det koster 50 kr. om året. Klik på knappen “Bliv medlem” og se, hvordan du bliver medlem.