Sport

CAFEENS DELTAGELSE I SPORTSAKTIVITETER

Efter at cafeen er blevet medlem af Landsforeningen af Væresteder er cafeens brugere, så småt begyndt at deltage i nogen af de sportsaktiviteter de arrangerer for socialt udsatte. For os er sporten mere end motion. Det er træningen i socialt samvær, samt at danne netværk over hele landet når vi er afsted til stævner. Udover dette giver sporten os en masse gode oplevelser, og er med til at styrke vores selvtillid når vi indimellem vinder en konkurrence.

Lillebæltslegene 2017

Lørdag den 27. juni 2017 deltog vi for første gang i et idrætstilbud for socialt udsatte. Det var Lillebæltslegene i Fredericia. Her blev der dystet i forskellige idrætsaktiviteter, og på trods af regnvejr var alle i godt humør.  Vores fire deltagere spillede alle petanque, og det lykkedes Asger Brandstrup og Carsten Wamberg at vinde en førsteplads i serie B, og Charlotte Lundbøll og Palle Kühnel at vinde en tredje plads i serie A. Pokalerne står nu og pynter i cafeen.

FERIECAMP, UDSATTELEGE 2017

I uge 31 deltog 37 brugere fra cafeen i Ferie Camp og Udsattelege på Randers Stadion. Vi deltog i 8 ud af de 17 discipliner der blev afviklet, og klarede os rigtig godt taget i betragtning af at nogle af vores modstandere træner flere gange om ugen.

Morten Bach Sørensen og Hanne Revsbeck vandt en førsteplads i badminton double og samme Morten Bach vandt også en anden plads i bueskydning. Så en guld og sølvpokal pynter nu i cafeen.

FERIECAMP, UDSATTELEGE, 2018

Ved udsattelegene i 2018 deltog vi i petanque, stigegolf og dart. Morten Bach Sørensen vandt en anden plads i A-rækken indenfor dart, og kvalificerede sig til at deltage ved Social Inclusion Games i Holland. Desværre kunne Moren ikke få fri fra arbejde den uge hvor stævnet fandt sted.